06 3444 6757

Bouwerij 92, 1185 XX Amstelveen

Ma-Vrij 09.00 - 18.00

Klantenportal   Helpdesk

Word de leider in jouw markt met een ijzersterk merk.

Je logo, je website en je social-mediakanalen zijn allemaal onderdelen van jouw unieke merk. Om succesvol te zijn op digitaal vlak moeten alle elementen samenwerken. Potentiële klanten hebben vaak tussen de 4-6 interacties nodig alvorens zij overgaan tot de gewenste actie. Branding is het wapen dat jij in kunt zetten om jouw merk digitaal ijzersterk te communiceren. Hieronder een aantal projecten uitgelicht!

Voor ex-CEO Petra Brussen hebben wij een geheel nieuwe branding uitgewerkt, waaronder de ontwikkeling van een E-learning omgeving en digitaal magazine. Daarnaast ondersteunen wij Petra Brussen maandelijks op het gebied van content creatie.

Voor de Lifestyle Business Club hebben wij een nieuwe branding ontwikkeld die geheel aansluit bij de groeiambities en de beoogde doelgroep. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de maandelijkse content creatie. Bekijk hieronder het digitale magazine wat wij hebben ontwikkeld.

Ja ik wil ook een ijzersterke branding

Je wilt aan de slag met jouw unieke Brand… je wilt iets gaan doen met branding of wellicht wil je E-learning gaan implementeren… maar je wilt eerst even sparren wat de volgende stap is voor jouw bedrijf. Wat houdt Branding in.. en is jouw bedrijf hier klaar voor

Voor business coach Ninke van der Leck verzorgde wij een geheel nieuwe website en ontwikkelde wij een nieuwe E-learning omgeving.

Voor Dierenartsenpraktijk Wijchen ontwikkelde wij een gehele nieuwe look en feel en een responsieve website.

Voor het retailmerk 100p Juice hebben wij een branded Instagram strategie ontwikkeld met als doel om herkenbaar in beeld te komen en te zijn bij de beoogde doelgroep.

Voor Doela praktijk Fijnzwanger ontwikkelde wij een nieuwe Branding. Wij ontwikkelden een nieuwe website, digitaal magazine en een digitale academy.

Plan een digitaal kopje koffie

In deze call van circa 30 minuten gaan we uitvoerig in op jouw Branding vraagstuk. Dit is een vrijblijvend informatief gesprek er zitten geen kosten aan verbonden.