Leg de fundering van jouw next level brand.

Ben jij team “zelf doen” en wil je vandaag nog starten met het bouwen van jouw supermerk a.k.a. next level brand? Dat kan! Koop nu tegen een gereduceerd tarief de eerste module “Positioneren als een pro” van het transformerende programma “Business Brand Mastery”.

In deze eerste module gaan we de fundering van jouw merk leggen. Je gaat leren hoe jij jezelf en jouw business onderscheidend kunt positioneren, zodat jij mega gaat opvallen in jouw markt. HELLO go-to expert! Ik leer jou alle bewezen successtrategieën en hacks die ik toepas op mijn klanten – klanten die gemiddeld een omzet van 10.000 euro per maand draaien.

 

Je doet deze module niet alleen, als kers op de taart krijg je mijn persoonlijke aandacht! Bekijk de video en ontdek meer.

Dit herken jij vast

Goed zichtbaar zijn bij jouw ideale klanten is niet altijd even makkelijk. Jouw potentiële klanten hebben enorm veel keuze, worden overprikkeld door reclame-uitingen en zijn niet altijd ready to buy. Waarschijnlijk herken jij dit en vraag jij jezelf wel eens af: “Wat kan ik doen om makkelijker klanten aan te trekken?”, “Hoe zorg ik ervoor dat ik (online) opval en klanten voor mij laat kiezen?” en “Hoe krijg ik mijn merk en business nu echt van de grond?”.

 Ik ken deze struggle, ook ik was ooit een ondernemer die opging in de massa en wist niet goed hoe ik klanten aan moest trekken. Ik kan je vertellen dat door het aanpassen van een aantal aspecten binnen mijn business, ik ineens veel relevanter en interessanter werd voor klanten.

Niemand had mij dit ooit verteld; het ondernemen werd ineens een stuk leuker en makkelijker. Waar ik eerst moest trekken en leuren aan klanten, wilden mensen nu ineens graag met mij werken. Ik ging van onderbetaald zijn naar werken met de leukste klanten! Mijn leven veranderde enorm en dit kan ook voor jou!

In de module “Positioneren als een pro”  van het Business Brand Mastery programma ontvang jij alle ingrediënten om jouw business beter te laten opvallen en hierdoor veel relevanter te worden voor jouw doelgroep.

Dit is wat het jou gaat opleveren:

De module “Positioneren als een pro” is afgestemd op mijn Superfanmethode. Dit is een methode die ik heb ontwikkeld om bedrijven eenvoudig het branding-proces te laten doorlopen.

 Wil jij…

… iemand die je aan de hand meeneemt om jouw merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan?
… dat mensen jou gaan zien als dé go-to expert in jouw branche?
… jouw bedrijf onderscheidend kunnen positioneren, zodat je gaat opvallen en meer kunt verkopen? Ook online?
… stoppen met prutsen en aanmodderen en nu echt gaan doorbreken met jouw business?

 Zegt alles in jou, “Ja, dit wil ik!”, doe dan jezelf en jouw toekomstige Superfans een plezier en start vandaag nog met de module “Positioneren als een pro” voor €19,95.

Relevant & interessant

Relevant & interessant

voor jouw ideale klant – dat word je met deze cursus.
Hieronder leg ik je uit wat je gaat leren.
Ik verklap nog niet alles, maar geef je wel alvast de pijlers van deze cursus.

Pijler 1

Next Level mindset

Als je een NEXT LEVEL merk wil gaan ontwikkelen, dan heb je ook een NEXT LEVEL mindset nodig. Ik ga je exact leren welke mindset-shifts jij als ondernemer moet maken om jezelf te positioneren voor optimaal succes. 

Pijler 2

Onderscheidend positioneren

Je gaat in deze module leren de fundering van jouw merk te leggen. Wat maakt jouw merk speciaal? Hoe kun jij zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor jouw ideale klanten? We gaan onder andere aan de slag met jouw onderscheidend vermogen, jouw WHY en jouw purpose. 

Pijler 3

Twee inspirerende werkboeken

Je ontvangt twee inspirerende werkboeken vol tips en opdrachten. De werkboeken zijn speciaal gemaakt om jou te ondersteunen in het branding-proces. Ook zijn de werkboeken digitaal invulbaar, wel zo handig.

Pijler 4

Merk-archetypequiz

Om jou te helpen om jouw merk nog beter te kunnen definiëren, ga je een merk-archetypequiz doen. Door het doen van deze quiz heb jij een beter inzicht in de core emoties en eigenschappen van jouw merk. Hierdoor ben jij in staat om een sterke connectie op te bouwen met jouw doelgroep.

Pijler 5

Mega bonus

Je staat er niet helemaal alleen voor! Iedereen die deze module koopt, krijgt als bonus een contactmoment met mij. Je ontvangt van mij antwoord op jouw vragen en ik help jou om je onderscheidend te kunnen positioneren. Op deze manier behaal jij de beste resultaten.

 

 

Is deze cursus geschikt voor jou?

De “Positioneren als een pro”-module is uitermate geschikt voor ambitieuze ondernemers die snel en eenvoudig hun merk willen upgraden. Heb jij het gevoel dat je nu niet echt opvalt en dat jouw aanbod verdwijnt in de massa? Heb je het gevoel dat jouw verhaal nog niet echt blijft hangen bij potentiële klanten? Wil je gaan starten met branding, maar niet direct investeren in een groot programma? Kun je wel wat meer klanten/aankopen gebruiken? Dan is deze module geschikt voor jou!

Ga je mee op deze transformerende reis?

Ik ben Yoany Brandon Bravo, eigenaresse van Superfan Factory. Samen met een team experts ben ik specialist op het gebied van merkstrategie, salespsychologie, design en techniek. Ik heb inmiddels al vele ondernemers mogen helpen. Ik heb gezien wat wel werkt en wat niet. Ik geloof niet in “one size fits all”-strategieën en (roze) templates. Als je de top van jouw markt wil bereiken, dan heb je een next level Brand nodig. Een Brand dat bij jou past, onderscheidend is en jouw ideale klant verleidt.

Ik heb het programma “Business Brand Mastery” ontwikkeld, omdat ik vind dat branding voor elke ondernemer noodzakelijk is. Het maakt letterlijk het verschil tussen mediocre zijn en worden gezien als topexpert. Ontdek en beleef de kracht van branding in dit transformerende programma.

Stap 1

koop de cursus

Ben jij er klaar voor om next level te gaan ondernemen en jouw merk goed in de markt te zetten? Door op de button “Ja koop nu” te klikken, meld jij jezelf direct aan. 

Stap 2

direct toegang

Na het voldoen van de betaling krijg je direct toegang tot mijn academie en kun je direct starten met de module”Positioneren als een pro”.

Stap 3

aan de slag

De module bestaat uit diverse videotutorials, inspirerende werkboeken en toffe content. Na aankoop krijg je één jaar toegang tot mijn academie.