Relevant voor jouw ideale klant

Dat word je met deze cursus

Ben jij team “zelf doen” en wil je vandaag nog starten met het bouwen van jouw supermerk? Dat kan! Koop nu tegen een gereduceerd tarief de eerste module “Positioneren als een pro” van het programma “Business Brand Mastery”.

In deze eerste module gaan we de fundering van jouw merk leggen. Je gaat leren hoe jij jezelf en jouw business onderscheidend kunt positioneren, zodat jij mega gaat opvallen in jouw markt. HELLO go-to expert! Ik leer jou alle bewezen successtrategieën en hacks die ik toepas op mijn klanten – klanten die gemiddeld een omzet van 10.000 euro per maand draaien.

Je doet deze module niet alleen, als kers op de taart krijg je mijn persoonlijke aandacht!

 

Dit herken jij vast…

Goed zichtbaar zijn bij jouw ideale klanten is niet altijd even makkelijk. Jouw potentiële klanten hebben enorm veel keuze, worden overprikkeld door reclame-uitingen en zijn niet altijd ready to buy. Waarschijnlijk herken jij dit en vraag jij jezelf wel eens af: “Wat kan ik doen om makkelijker klanten aan te trekken?”, “Hoe zorg ik ervoor dat ik (online) opval en klanten voor mij laat kiezen?” en “Hoe krijg ik mijn merk en business nu echt van de grond?”.

 Ik ken deze struggle, ook ik was ooit een ondernemer die opging in de massa en wist niet goed hoe ik klanten aan moest trekken. Ik kan je vertellen dat door het aanpassen van een aantal aspecten binnen mijn business, ik ineens veel relevanter en interessanter werd voor klanten.

Niemand had mij dit ooit verteld; het ondernemen werd ineens een stuk leuker en makkelijker. Waar ik eerst moest trekken en leuren aan klanten, wilden mensen nu ineens graag met mij werken. Ik ging van onderbetaald zijn naar werken met de leukste klanten! Mijn leven veranderde enorm en dit kan ook voor jou!

In de cursus “Positioneren als een pro” ontvang jij alle ingrediënten om jouw business beter te laten opvallen en hierdoor snel meer klanten aan te trekken.

Dit is wat het jou gaat opleveren:

De cursus “Positioneren als een pro” is afgestemd op mijn Superfanmethode. Dit is een methode die ik heb ontwikkeld om bedrijven eenvoudig het branding-proces te laten doorlopen.

 Wil jij…
… iemand die je aan de hand meeneemt om jouw merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan?
… dat mensen jou gaan zien als dé go-to expert in jouw branche?
… jouw bedrijf onderscheidend kunnen positioneren, zodat je gaat opvallen en meer kunt verkopen? Ook online?
… stoppen met prutsen en aanmodderen en nu echt gaan doorbreken met jouw business?

 Zegt alles in jou, “Ja, dit wil ik!”, doe dan jezelf en jouw toekomstige Superfans een plezier en start vandaag nog met mijn programma “Positioneren als een pro” voor €59,95.