Next level branding voor ondernemers met ambitie

Die de logische nummer 1 keuze van hun markt willen worden en blijven.

Je wilt opvallen met je business en brand, een imperium bouwen en vooral niet doen wat iedereen al doet!

Mijn naam is Yoany Brandon Bravo met mijn bedrijf Superfan factory help ik ondernemers met het ontwikkelen en/of upgraden van hun brand (website, merk uitstraling en online strategie) met als doel meer omzet, klanten en superfans. Plan een “Next level brand call” in en ontdek hoe ik jou zou kunnen helpen.

Meld je aan voor mijn volgende webinar: Van onbekend naar bekend in 2023

Start vandaag nog met branding. Doe mee met de gratis Next level brand experience.

Lees meer over hoe ik je kan helpen met het upgraden van je Brand.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Als ik aan je zou vragen “waar sta jij over twee jaar met je business” wat zou dan het antwoord zijn? Heb je een eigen magazine of boek uitgegeven?, hebben meer dan 500 mensen je online programma en of product gekocht?, ben je spreker geweest op een groot evenement? of ben je een kijkcijfer kanon met je online talkshow?

Als ik je nu vertel dat dit allemaal mogelijk is… zelfs in een zeer verandelijke (ondernemers) wereld. Ik ga nu niet zeggen dat dit alleen haalbaar is als jij met mij gaat samenwerken 🙂 maar ik kan je wel vertellen dat het transformeren van je huidige brand naar Next level brand jou gaat helpen.

Het bouwen van een Next level brand gaat over je business onderscheidend positioneren, het bieden van een experience aan je lievelingsklanten en most of all: je brand, website en klantreis inrichten met het oog op conversie. Hier help ik je graag bij!

Elke ondernemer heeft branding nodig

Sneller je bedrijf laten groeien

Met een goede brand val je op, ben je herkenbaar en zul je sneller je business kunnen laten groeien.

Krachtige positionering

Met een heldere “Next level positionering” zul je jouw lievelingsklanten sneller kunnen verleiden.

Eenvoudig online verkopen

Een goede branding zorgt ervoor dat je makkelijker online kunt verkopen ook via social media en dat  je loyale volgers en fans krijgt.

Wat anderen zeggen…

Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website & brand live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema
Business mentor

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding, mensen zeggen “Dit is echt Debbie”. Het is mijn ambitie om de nummer 1 afslank hypnothereapeut van Nederland te worden.

Debbie Steur
Hypnotherapeut

Merkwaardig word je niet vanzelf

Ontdek hieronder hoe ik jou kan helpen met het ontwikkelen van jouw Next level brand. Je kunt bij ons terecht om je gehele branding van a tot z op te bouwen of voor losse onderdelen. Denk hierbij aan een nieuwe website, shop of
e-learning, een vernieuwde positionering met een bijbehorend visueel concept en strategie. Voor de DIY (Do it yourself) ondernemers is het Brandprogramma Empire geschikt. Ontdek hieronder meer over mijn diensten.

1-1 Next level branding

Jij bent niet standaard! You are special, right?! 100% agreed! Of je nu toe bent aan een REBRANDING, een nieuwe website wil laten bouwen, jouw eigen magazine wil uitbrengen of een DIGITAAL PLATFORM wil laten bouwen – wij zijn jouw digitale partner. Relevant voor jouw ideale klant dat word je met onze 1-1 Next level brand aanbod. Uitermate geschikt voor ambitieuze ondernemers die een online imperium willen bouwen en professioneel willen overkomen.

Brandprogramma Empire

 Wil jij super relevant worden voor jouw klanten? Een brand bouwen dat tijdloos en super onderscheidend is? Zodat je veel meer opvalt en meer klanten gaat aantrekken ook via social media? Dan is het DIY “Empire Brand programma” ideaal voor jou. Dit is niet een standaard online cursus maar een interactieve online experience, inclusief 1-1 begeleiding. Speciaal voor ondernemers die snel willen groeien met hun business.

Probeer nu de eerste module uit voor €39,95 i.p.v. €199,-

Doe nu gratis mee met de
Next level brand experience

Wil jij opvallen met je business & brand en vooral niet doen wat iedereen al doet? Wil jij een brand ontwikkelen dat bij jou past en die jouw ideale klanten verleidt? Doe dan nu mee met de online “Brand experience” en ontdek mijn vier Next level brand musthaves. Geen saai uur durend webinar maar een reis langs alle belangrijke brand elementen. Na het aanmelden krijg je direct toegang.

Deze ondernemers gingen je voor

Branding & webdesign

Ciao da CoCo

Social media branding

100% juice

Branding & webdesign

Anne Quaars

Branding, website & online leeromgeving

Debbie Steur

Ontdek in een persoonlijke call met Yoany hoe je een next level brand ontwikkelt.