Remarkable Brand traject

Van A tot Z de belangrijkste visuele aspecten geregeld

Een sterk merk bouwen gaat niet over één nacht ijs. Het is een reis van strategie, inzichten en scherpe keuzes maken. Hoe gaan we jouw onderneming positioneren, welke doelgroep hoort daarbij en hoe vertalen we dat naar een goed doordacht visueel concept dat bij jouw merk past? Let’s find out! Uiteraard maken we de reis compleet met werkende, digitale tools die direct leiden tot leads en conversie. Eén ding is zeker: over jouw expertpositie is hierna geen twijfel meer!

“In één gesprek een 10.000 euro product verkocht
door mijn nieuwe branding

Suzanne Beukema – Business Mentor & Feminine Leadership Expert

“Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend.”

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

 

Is dit pakket geschikt voor jou?

Het Business Brand-pakket is 100% afgestemd op jou als ondernemer! Wij geloven niet in “one size fits all”! Jouw concept is uniek! We hebben het Business Brand-pakket ontwikkeld voor ondernemers die:

Uit hun visuele jasje zijn gegroeid

Jouw huidige concept sluit niet meer aan bij jouw doelen en visie.

Een te gek concept hebben bedacht

Je wilt direct professioneel over komen en klanten digitaal verleiden.

De EXPERT van hun branche willen worden

Je wilt een merk bouwen dat IMPACT maakt, inspireert en tijdloos is.

Let’s get creative!

Een merk met impact, samen bouwen wij jouw Legacy

Stel je eens voor dat je een bedrijf hebt dat succesvoller is dan ooit tevoren: jouw merk beweegt, inspireert en heeft impact op het leven van anderen. Klanten houden van jouw merk, ze zijn bereid om een bepaalde prijs te betalen voor jouw product of dienst. Sales-activiteiten zijn geen struggle meer, leads komen automatisch binnen. Je bent financieel onafhankelijk en kunt persoonlijke wensen van jezelf en your loved ones in vervulling laten gaan.

THINK BIG, DREAM BIGGER! Dit kan namelijk echt, mits jij bereid bent om echt te luisteren naar wat jouw doelgroep wil en nodig heeft en daar vervolgens met ijzersterke branding op in te spelen.

 Wat kun jij verwachten van dit pakket?

Het Remarkable Brand traject Goud bestaat uit drie pilaren: strategie, design en techniek.
Lees hieronder meer.

Brand strategiesessie

Onze branding-trajecten beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. Onderwerpen zoals positionering en perceptie van de doelgroep komen aan bod.

Visual Brand

Nadat we de basisstrategie op orde hebben, ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie, met een logo en een huisstijl waar klanten verliefd op worden.

Een website die verleidt

Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. We geven advies over verschillende technische marketingstrategieën die jij digitaal in kunt zetten.

Maar er is meer…
Bij aanschaf van dit pakket
ontvang je de volgende extra’s

Toegang tot de Superfan Academy: in onze online leeromgeving vind je diverse videotutorials die jou leren hoe je jouw website kunt bewerken.

Je ontvangt onze digitale content-kalender; deze kalender gaat jou helpen beter zichtbaar te worden op social media.

3 maanden toegang tot de Superfan Club en elke maand toegang tot onze digitale Brand strategiesessies. In deze digitale workshops/Q&A komen diverse MERKwaardige onderwerpen aan bod. De onderwerpen zijn gericht op marketing, branding, mindset en ondernemerschap.

“De betrokkenheid van Yoany en haar pro-actieve houding

zijn een steun in het branding transitieproces.”

Petra Brussen – Hearts Leader

“Onze nieuwe branding is een schot
in de roos!

Via Instagram verliefd geworden op de stijl van Superfan Factory. Nu, vijf maanden later, heeft zij onze “look and feel” weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie en visie is. In drie woorden: we are Superfan! Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

Boek nu een 30 minuten Brand Discovery Call
en ontdek of dit pakket bij jou past

Een Supermerk is inspirerend, tijdloos & maakt impact

Een goede branding levert jou de volgende voordelen op:

Je weet exact waar jouw merk voor staat: nooit meer onzeker zijn over jouw boodschap en positionering. Zelfverzekerdheid is een heel groot onderdeel in je verkoopproces. Of je nu een webinar geeft of verkoopt aan een winkel – it doesn’t matter. Een heldere merkstrategie biedt rust en zekerheid.

Verkoop- en salesprocessen worden versimpeld. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn! Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn, trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder zijn geneigd om een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc.

Jouw bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat je, simpel gezegd, eerder opvalt en aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

Waarom wij net even anders zijn

Wij geloven niet in concurrentie, omdat wij weten wat onze impact is. Maar eerlijk is eerlijk, wij snappen de mogelijke keuzestress bij het vinden en kiezen van de juiste branding-partner. Er zijn 1001 designers, websitebouwers, dure reclamebureaus, neefjes en nichtjes… en oh ja, vast ook nog ergens een ‘oude collega’ die je zou kunnen helpen. Met zo veel informatie die op je afkomt, zie je hoogstwaarschijnlijk door het virtuele bos de bomen niet meer. 

Onze belofte aan jou

Wij werken graag met gedreven ondernemers en beloven jou het volgende:

01.

Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn niet de duurste partij, maar ook zeker niet de goedkoopste. Je kunt bij ons high-end kwaliteit verwachten tegen een schappelijke investering.

02.

Wij denken mee en inspireren

Wij zijn vernieuwend en innovatief en zijn op de hoogte van de laatste trends. Alles wat wij ontwikkelen is MAATWERK en geen 13 in een dozijn. We denken met je mee! Jouw succes is ons succes.

03.

Je krijgt altijd meer

Onze pakketten zijn echt anders, omdat we naast onze 1-op-1 service jou ook een aantal te gekke bonussen geven. Deze zijn uniek en kom je nergens anders tegen. Daarnaast kun je ook op ons rekenen als je na afloop van het traject nog vragen hebt.

Bekijk de video en ontdek of dit pakket voor jou geschikt is

Superfan helpt je echt naar the NEXT level

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten en levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen – Heartsleader

Door mijn nieuwe branding voel ik mij veel ‘steadier’

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer –World of Water

Een aantal voorbeelden
uit de praktijk

Maak van jouw bedrijf
een merk met impact

We hebben het Remarkable Brand traject zodanig ingericht dat de basiselementen van jouw merk zijn verzorgd. Het is mogelijk om het pakket uit te breiden met de volgende extra’s: 

Schrijven van webteksten

Aansprekende teksten zijn erg belangrijk! Laat nu jouw teksten schrijven door één van onze tekstschrijvers.

Beeldbank

Foto’s vertellen het verhaal van jouw merk en mogen niet ontbreken. Boek nu een beeldbankfotoshoot met één van onze aangesloten fotografen.

Websitebeheer

Een website is net als een auto; hij moet goed worden onderhouden en elk jaar APK worden gekeurd. Met het websitebeheerpakket hoef jij je geen zorgen te maken m.b.t. het onderhoud, updaten en de beveiliging van jouw WordPress-installatie.

Investering: €19,95,- p/m

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen