Remarkable shortcut

alle visuele zaken goed geregeld

Je krijgt geen tweede kans voor een goede, eerste indruk. Jij bent klaar om zichtbaar te zijn, jouw concurrenten achter je te laten en klanten makkelijker aan te trekken dan honing bij bijen doet. Het is tijd voor het maken van onderscheid – laat jouw bedrijf groeien met een mooie website en visuele branding die bij jou, jouw visie, jouw bedrijf en vooral jouw ideale klant passen.

Branding

essentieel en noodzakelijk

Droom je ervan met meer zelfvertrouwen te ondernemen en dat het doorwerkt in jouw hele bedrijf? Dan zijn een goede website en een herkenbare visuele identiteit noodzakelijk, want dan zorg je ervoor dat klanten jou herkennen en dat ze zich tot jou aangetrokken voelen. Sales voelt niet langer moeizaam, maar leuk! Eén van onze klanten kreeg via haar website een klant, “want het zag er zo mooi uit”. Deze klant deed bij haar een investering van 10.000 euro, dus die nieuwe website en branding waren al heel snel dubbel en dwars terugverdiend.

Mega aantrekkelijk

voor jouw ideale klant – dat word je met het Remarkable shortcut-pakket.
Herken jij je in de onderstaande aspecten?

 

Ik wil mijn bedrijf snel

laten groeien

Jij wil impact maken met jouw merk, een website die klanten aantrekt en een visuele uitstraling die klanten boeit en verleidt. Je wil jouw business snel laten groeien en niet zelf hoeven knutselen aan jouw website, slechts om af en toe wat aan te passen – en dat kan, want jouw website wordt gebouwd met WordPress en Divi.

Ik wil

professionaliseren

Een goed converterende website is jouw beste wapen in de concurrentiestrijd. Wij maken een website en visuele identiteit die bij jou passen en die jouw klanten verleiden. Je wil professioneel overkomen en direct een goede, eerste indruk achterlaten. Die garantie heb je met het Remarkable shortcut-pakket.

Ik wil een merk dat

bij mij past

Een visueel merk moet niet alleen jouw doelgroep aanspreken, maar ook zijn afgestemd op jouw wensen. Je Brand, oftewel jouw merk, is tenslotte een verlengstuk van jezelf. Althans, dit is mijn filosofie: “Als je onderscheidend wil zijn, moet jouw merk dat ook zijn”. Bij ons kun je unieke designs verwachten, afgestemd op jouw doelen en persoon.

Branding is voor elke ondernemer essentieel.

Jij wilt een eigen legacy bouwen, impact maken met jouw product of dienst, eenvoudig en veel klanten aantrekken… Branding gaat jou net het extra zetje geven om grootschalig te kunnen ondernemen.

Wil jij…

… iemand die je aan de hand meeneemt om jouw visuele merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan?

… een rij met klanten die staan te springen om met jou te werken?

… je nooit meer onzeker voelen over jouw website, uitstraling en marketingboodschap?

… een website die klanten aantrekt en aanzet tot actie?

… een visueel merk dat herkenbaar is en helemaal bij jou past?

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema
ERica

Superfan heeft onze gehele branding verzorgt van strategie tot aan functionele website. Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Pool Lifestyle Business Club
Petra

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen Ex Ceo Prenatal
Susanne

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson
Testimonial debbie

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur

Dit is wat jij nodig hebt

A remarkable shortcut

Een online visitekaartje is leuk, maar jij wil meer: jouw bezoekers digitaal verleiden. Boeien, binden, verrassen en zorgen dat ze bij jou blijven. Met jouw op maat ontworpen website – helemaal in lijn met jouw branding en ingericht voor conversie – maak jij van jouw bezoekers jouw Superfans. Elk merk en bedrijf is uniek en daarom is het Remarkable shortcut-pakket 100% op maat gemaakt. Het pakket bestaat uit drie onderdelen.

Brainstormsessie

Onze branding-trajecten beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. Onderwerpen zoals positionering en perceptie van de doelgroep komen aan bod.

Ontdek details

We gaan het o.a. hebben over;

Jouw doel, missie en visie.
Jouw onderscheidende vermogen.
De reis van jouw klant.
Jouw meeslepende marketingboodschap.

Visual Brand

Nadat we de basisstrategie op orde hebben, ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie, met een logo en een huisstijl waar klanten verliefd op worden.

Ontdek details

Wat wij voor jou kunnen ontwerpen:

Een passende huisstijl, bestaande uit: logo, kleurenpallet, iconen, vormen en fonts.
Een digitaal Brand boek, zodat je altijd de richtlijnen van jouw merk kunt volgen.
Een Canva social media-pakket afgestemd op jouw visuele merk.

 

Website op maat

Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. We geven advies over verschillende technische marketingstrategieën die jij digitaal kunt inzetten.

Ontdek details

Een conversiewebsite inclusief blogmodule, contactformulieren en uniek opgemaakte pagina’s. Geen template.
WordPress-website en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v. €250,-).
De juiste technische instellingen om goed vindbaar te zijn via Google.
Toegang tot de Superfan Academy – boordevol handige tutorials om zelf jouw website aan te passen. (Nooit meer afhankelijk van een webdesigner om een nieuwe dienst te lanceren of jouw prijzen te verhogen.)

* Het is mogelijk om dit pakket aan te vullen met een webshop, online academie en/of boekingsysteem.

 

Drie redenen om voor ons te kiezen

1. Onderscheidend

Als je mij een beetje zou kennen, zou je weten dat ik een hekel heb aan standaard- en copy/paste-strategieën. Dit is een tijdelijke oplossing, maar gaat je gegarandeerd geen groot succes opleveren. Ga je met mij werken, dan kun je authentieke strategieën verwachten en een explosie aan creativiteit. Precies wat jij nodig hebt om de go-to expert van jouw branch te worden.

2. Begeleiding en advies

Jij staat bij ons centraal. Het advies dat je krijgt, is 100% eerlijk – ontstaan vanuit jouw succes en potentie, niet vanuit onze portemonnee. Daarom is bij ons alles transparant en we vinden dat je alles tegen ons moet kunnen zeggen.

3. Perfect tot in de puntjes

Bezoekers beslissen binnen een paar seconden of ze zich tot jouw bedrijf en merk aangetrokken voelen. Bij ons krijg je een Brand en website waarbij bezoekers niet direct bouncen, doordat ze niet weten hoe snel ze weg moeten komen – jouw klanten ‘bouncen’ alleen maar door een vreugdedansje, omdat ze eindelijk hebben gevonden wat ze zochten.

Prijs v.a. €3.195,-

Exclusief BTW

Laat je verrassen door wat er voor jou mogelijk is