Branding is voor elke ondernemer essentieel.

Wil jij…

… iemand die je aan de hand meeneemt om jouw visuele merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan?

… een rij met klanten die staan te springen om met jou te werken?

… je nooit meer onzeker voelen over jouw website, uitstraling en marketingboodschap?

… een website die klanten aantrekt en aanzet tot actie?

… een visueel merk dat herkenbaar is en helemaal bij jou past?

Is het antwoord ja? dan past het “Visueel brand pakket” bij jou.

Dit is wat je kunt verwachten

Je krijgt geen tweede kans voor een goede, eerste indruk. Jij bent klaar om zichtbaar te zijn, jouw concurrenten achter je te laten en klanten makkelijker aan te trekken dan honing bij bijen doet. Het is tijd voor het maken van onderscheid – laat jouw bedrijf groeien met een mooie website en visuele branding die bij jou, jouw visie, jouw bedrijf en vooral jouw ideale klant passen. Elk merk en bedrijf is uniek en daarom is het  “Visual brand pakket”100% op maat gemaakt. Het pakket bestaat uit drie onderdelen.

Online Brainstormsessie

Onze branding-trajecten beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. Onderwerpen zoals positionering en perceptie van de doelgroep komen aan bod.

Ontdek details

We gaan het o.a. hebben over;

Jouw doel, missie en visie.
Jouw onderscheidende vermogen.
De reis van jouw klant.
Jouw meeslepende marketingboodschap.

 

Visual Brand

Nadat we de basisstrategie op orde hebben, ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie, met een logo en een huisstijl waar klanten verliefd op worden.

Ontdek details

Wat wij voor jou kunnen ontwerpen:

Een passende huisstijl, bestaande uit: logo, kleurenpallet, iconen, vormen en fonts. Heb je al een logo? geen probleem dan revampen we jouw bestaande logo.
Een digitaal Brand boek, zodat je altijd de richtlijnen van jouw merk kunt volgen.
Een Canva social media-pakket afgestemd op jouw visuele merk, handig voor Instagram, Linkedin & Facebook

 

Website

Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. We geven advies over verschillende technische marketingstrategieën die jij digitaal kunt inzetten.

Ontdek details

Een conversiewebsite inclusief blogmodule, contactformulieren en uniek opgemaakte pagina’s. Geen template.
WordPress-website en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v. €250,-).
De juiste technische instellingen om goed vindbaar te zijn via Google.
Toegang tot de Superfan Academy – boordevol handige tutorials om zelf jouw website aan te passen. (Nooit meer afhankelijk van een webdesigner om een nieuwe dienst te lanceren of jouw prijzen te verhogen.)

* Het is mogelijk om dit pakket aan te vullen met een webshop, online academie en/of boekingsysteem.

 

Meer klanten aantrekken? Dat doe je met goede branding!
Het “Visual brand pakket” start v.a. € 3995,-

Drie redenen om voor ons te kiezen

1. Onderscheidend

Als je mij een beetje zou kennen, zou je weten dat ik een hekel heb aan standaard- en copy/paste-strategieën. Dit is een tijdelijke oplossing, maar gaat je gegarandeerd geen groot succes opleveren. Ga je met mij werken, dan kun je authentieke strategieën verwachten en een explosie aan creativiteit. Precies wat jij nodig hebt om de go-to expert van jouw branch te worden.

2. Begeleiding en advies

Jij staat bij ons centraal. Het advies dat je krijgt, is 100% eerlijk – ontstaan vanuit jouw succes en potentie, niet vanuit onze portemonnee. Daarom is bij ons alles transparant en we vinden dat je alles tegen ons moet kunnen zeggen.

3. Perfect tot in de puntjes

Bezoekers beslissen binnen een paar seconden of ze zich tot jouw bedrijf en merk aangetrokken voelen. Bij ons krijg je een Brand en website waarbij bezoekers niet direct bouncen, doordat ze niet weten hoe snel ze weg moeten komen – jouw klanten ‘bouncen’ alleen maar door een vreugdedansje, omdat ze eindelijk hebben gevonden wat ze zochten.

Elke ondernemer heeft branding nodig

Een consistente stroom van klanten

Met een goede brand val je op, ben je herkenbaar en zul je sneller je business kunnen laten groeien.

Krachtige positionering

Met een heldere “Next level positionering” zul je jouw lievelingsklanten sneller kunnen verleiden.

Eenvoudig online verkopen

Een goede branding zorgt ervoor dat je makkelijker online kunt verkopen ook via social media en dat  je loyale volgers en fans krijgt.

Wat anderen zeggen

Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website & brand live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema
Business mentor

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding, mensen zeggen “Dit is echt Debbie”. Het is mijn ambitie om de nummer 1 afslank hypnothereapeut van Nederland te worden.

Debbie Steur
Hypnotherapeut

Bekijk onze portfolio en ontdek welke ondernemers je voor gingen.

×