fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Remarkable Brand traject

Van A tot Z de belangrijkste visuele aspecten geregeld

Een sterk merk bouwen gaat niet over één nacht ijs. Het is een reis van strategie, inzichten en scherpe keuzes maken. Hoe gaan we je onderneming positioneren, elke doelgroep hoort daarbij en hoe vertalen we dat naar een goed doordacht visueel concept dat bij je merk past? Let’s find out. Uiteraard maken we de reis compleet met werkende, digitale tools die direct leiden tot leads en conversie. Eén ding is zeker: over jouw expertpositie is hierna geen twijfel meer!

“In 1 gesprek een 10.000 euro product verkocht
door mijn nieuwe branding

Susanne Beukema, Business Mentor

Binnen een week nadat de nieuwe website live stond had ik mijn investering al terug verdiend”

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal gebeurd is sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die vooral omdat mijn website heb zo aansprak, een kennismakingscall hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik ZO fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt SUPERSNEL. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken? Think again 😉

 

Is dit pakket geschikt voor jou?

Het Business Brand pakket is 100% afgestemd op jou als ondernemer! Wij geloven niet in “One size fits all”! Jouw concept is uniek!. We hebben het Business Brand pakket ontwikkeld voor ondernemers die:

Uit hun visuele jasje zijn gegroeid

Jouw huidige concept sluit niet meer aan bij jouw doelen en visie.

Een te gek concept hebben bedacht

Je wilt direct professioneel over komen en klanten digitaal verleiden

De EXPERT van hun branche willen worden

Je wilt een merk bouwen dat IMPACT maakt, inspireert en tijdloos is

Let’s get creative!

Een merk met impact, samen bouwen wij jouw Legacy

Stel je eens voor dat je een bedrijf hebt dat succesvoller is dan ooit tevoren: jouw merk beweegt, inspireert en heeft impact op het leven van anderen. Klanten houden van je merk, ze zijn bereid om een bepaalde prijs te betalen voor jouw product of dienst. Salesactiviteiten zijn geen struggle meer, leads komen automatisch binnen. Je bent financieel onafhankelijk en kunt persoonlijke wensen van jezelf en your loved ones in vervulling laten gaan.

THINK BIG, DREAM BIGGER! Dit kan namelijk echt, mits jij bereid bent om echt te luisteren naar wat jouw doelgroep wil en nodig heeft en daar vervolgens met ijzersterke branding op in speelt.

 Wat kun jij verwachten van dit pakket

Het Remarkable Brand traject Goud bestaat uit drie pilaren namelijk: strategie, design en techniek. Lees hier onder meer.

Business Brainstormsessie

Onze Branding trajecten beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. Onderwerpen zoals positionering en perceptie van de doelgroep komen aan bod.

Visual Brand

Nadat we de basisstrategie op orde hebben ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie, met een logo en een huisstijl waar klanten verliefd op worden.

Een website die verleid

Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. We geven advies over verschillende technische marketingstrategieën die jij digitaal in kunt zetten.

Maar er is meer…
Bij aanschaf van dit pakket
ontvang je de volgende extra’s

Toegang tot de Superfan Academy: in onze online leeromgeving vind je diverse videotutorials die jou leren hoe je jouw website kunt bewerken.

Je ontvangt onze  digitale contentkalender; deze kalender gaat jou helpen beter zichtbaar te worden op Social media

3 maanden toegang tot de Superfan Club; elke maand toegang tot onze digitale Brandsessies. In deze digitale workshops/ Q&A komen diverse “merkwaardige” onderwerpen aanbod. De onderwerpen zijn gericht op marketing, branding, mindset & ondernemerschap

“De betrokkenheid van Yoany en pro-actieve houding

zijn een steun in het branding transitieproces.”

Petra Brussen Ex Ceo Prenatal

“Onze nieuwe branding is een schot
in de roos!

Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf “

Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

“Boek nu een 30 minuut durende Brand Call
en ontdek of dit pakket bij jou past.”

Een Supermerk is inspirerend, tijdloos & maakt impact

Een goede branding levert jou de volgende voordelen op:

Je weet exact waar je merk voor staat, nooit meer onzeker zijn over jouw boodschap,positionering en website. Zelfverzekerdheid is een heel groot onderdeel in je verkoopproces. Of je nu een webinar geeft, verkoopt aan een winkel, it does not matter.
Een heldere merkstrategie biedt rust en zekerheid.

Verkoop en sales processen worden versimpelt. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn… Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder geneigd zijn om: een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc etc

Je bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat simpel gezegd: je eerder opvalt, je aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

Waarom wij net even
anders zijn:

Wij geloven niet in concurrentie omdat wij weten wat onze impact is. Maar eerlijk is eerlijk, wij snappen de mogelijke keuzestress bij het vinden en kiezen van de juiste “Branding partner”. Er zijn 1001 designers, webbouwers, dure reclame bureaus, neefjes en nichtjes..en ohja vast ook nog ergens een “oude collega” die je vast kan helpen. Met zo veel informatie wat op je afkomt zie je hoogstwaarschijnlijk door het virtuele bos de bomen niet meer. 

 

 

Onze belofte aan jou

Wij werken graag met gedreven ondernemers en beloven jou het volgende:

01.

Uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding

Wij zijn niet de duurste partij maar ook zeker niet de goedkoopste je kunt bij ons High End kwaliteit verwachten tegen een schappelijk investering.

02.

Wij denken mee en inspireren

Wij zijn vernieuwend en innovatief en zijn op de hoogte van de laatste trends. Alles wat wij ontwikkelen is MAATWERK en geen 13 in een dozijn. We denken met je mee! Jouw succes is ons succes.

03.

Je krijgt altijd meer

Onze pakketten zijn echt anders omdat we naast onze 1-1 service jou ook een aantal te gekke bonussen geven. Deze zijn uniek en kom je nergens anders tegen. Daarnaast kun je ook op ons rekenen als je na afloop van het traject nog vragen hebt.

Bekijk de video en ontdek of dit pakket voor jou geschikt is

Voor feminine leader mentor Suzanne Beukema ontwikkelde wij een geheel nieuwe branding. Bekijk de video van Suzanne en laat je inspireren.

Superfan helpt je echt naar The NEXT level

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En… Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.”

Petra Brussen – Ex Ceo Prenatal/ Heartsleader

Door mijn nieuwe Branding voel ik mij veel "steadier"

De branding heeft voor eenheid gezorgd en structuur waardoor ik mij echt kan richten op mijn “watermerk”. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooooh wie heeft jouw branding gedaan!”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer – World of Water

Een aantal voorbeelden
uit de praktijk

Maak van jouw bedrijf
een merk met impact

We hebben het Remarkable Brand traject zodanig ingericht dat de basis elementen van jouw merk verzorgd zijn. Het is mogelijk om het pakket uit te breiden met de volgende extra’s: 

Schrijven van webteksten

Aansprekende teksten zijn erg belangrijk! laat nu je teksten schrijven door een van onze tekstschrijvers.

Beeldbank

Foto’s vertellen het verhaal van je merk en mogen NIET ontbreken. Boek nu een beeldbankfotoshoot met een van onze fotografen.

Website beheer; Investering €19,95,- p/m

Een website is net als een auto; hij moet goed onderhouden worden en elk jaar APK gekeurd worden! Met het website beheer pakket hoef jij je geen zorgen te maken m.b.t. het onderhoud, updaten en de beveiliging van je WordPress installatie.

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen