Rebranding 

Ketoexpert Romana Switzer

Wij hebben de strategische rebranding en de ontwikkeling van de nieuwe website mogen verzorgen voor Romana Switzer, een expert op het gebied van keto. Op deze pagina wil ik graag laten zien welke upgrades we hebben doorgevoerd om Romana te helpen meer online verkopen te genereren en zichzelf te positioneren als een topexpert.

1.

Het strategisch inrichten van je merk houdt onder andere in dat je je aanbod, positionering en communicatie-uitingen upgrade. We hebben Romana zo gepositioneerd dat ze de logische keuze wordt in haar markt en dat haar merk aanvoelt als een community waar mensen graag bij willen horen.

2.

We hebben een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Romana, met een herkenbaar logo en nieuwe beeldelementen. Daarnaast hebben we gave social selling visuals gemaakt voor social media, zodat Romana gemakkelijker herkend wordt en het verkopen via social media wordt vergemakkelijkt.

3.

Wij hebben voor Romana een volledig nieuwe website ontwikkeld, inclusief converterende landingspagina’s. Deze zijn essentieel als je meer online wilt verkopen en mogen daarom niet ontbreken.

Dit is wat Romana over onze
samenwerking zegt;

 

Een aantal jaar geleden ontmoette ik Yoany bij een event van de Lifestyle Businessclub. Ze gaf daar een masterclass en haar stijl sprak me direct aan.Ik wist toen al dat als ik ooit toe zou zijn aan een rebranding, ik dan voor Yoany zou kiezen. Een jaar of 4 later was het zover en ik hoefde dus niet meer na te denken bij wie ik dit zou laten doen. Ik koos voor het Next Level Brand Traject, waarbij mijn volledige branding en website zijn vernieuwd, ik tal van templates ontving om mijn brand in al mijn communicatie (email, social media, drukwerk etc) structureel door te voeren.

Yoany weet heel goed te vertalen welke look en feel je voor ogen hebt. Zij geeft beelden, kleur en ‘leven’ aan de ideeën die ik over mijn nieuwe branding had. Zij heeft dat precies weten te vertalen als een echt sterk merk!

Ze denkt actief mee waar dingen beter kunnen, gaf veel tips, goede adviezen en coaching. Het traject is echt een totaalbeleving en Yoany is steengoed in haar vak!

Een absolute aanrader als je echt een brand wilt neerzetten die jouw tone of voice en jouw merkwaarden uitdragen.

Visuele branding

Herkenbaar icoon & beeldelement

Prachtige merkfoto’s geschoten door Marleen Sahetapy

Webdesign

Social media templates

Wil jij meer klanten aantrekken en je
business & brand goed vermarkten?

Boek nu een gratis brandconsult met Yoany.

×