fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Herkenbaar, professioneel in beeld op Social media
Met als doel meer klanten!

Zichtbaar zijn op Social media is anno 2020 een MUST! Op de TV kanalen van de toekomst vertel jij jouw unieke merkverhaal, kom je in contact met potentiele klanten en bereik je de wereld via #hashtags. De mogelijkheden zijn oneindig. Maar social media kan ook een enorme uitdaging zijn. Hoe zorg je er nu voor dat jouw bericht opvalt? Hoe word jouw merk herkenbaar?

 

 

Wij helpen jou graag om visueel super herkenbaar
te worden voor jouw doelgroep!

Een gemiddelde klant heeft tussen de vier en zes interacties met een merk nodig alvorens hij of zij tot aankoop over gaat. Dit betekend in de praktijk dat al jouw merkuitingen dezelfde uitstraling moeten hebben. Neem nu Instagram als voorbeeld, we scrollen er op los met zijn allen. Om op te vallen op de tijdlijn van je doel-groep moet je boodschap en uitstraling herkenbaar zijn. Wij zijn allemaal visuele wezens, op basis van de eerste indruk bepalen wij of we wegklikken, weglopen, blijven, verder scrollen, wel of geen klant worden.

 

Het Social ready pakket helpt jou om:

 

Consistent in beeld te komen  bij jouw doelgroep en hierdoor eerder op te vallen

Super aantrekkelijk te worden

Zelf aan de slag te gaan met jouw “visuals” nooit meer zelf “rommelen in Canva”

"Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf "Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

Het Social ready pakket is ideaal geschikt voor ondernemers die:

 

Professioneel voor de dag willen komen met hun merk, je weet hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn.

Social media effectief willen inzetten

Hun merk visueel aantrekkelijk willen presenteren

Beter zichtbaar willen worden

Die niet uren willen frutsen met lelijke “plaatjes” je bent tenslotte geen ontwerper 🙂

Dit is wat je kunt verwachten:

Na aankoop van het SocialReady pakket krijg je direct toegang tot de Superfan Academy. In onze academy vind je direct alle lessen die betrekking hebben tot het Social ready pakket. Jouw eerste stap is om het Socialready werkboek in te vullen en direct al jouw huisstijl elementen per mail aan ons op te sturen. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw unieke templates.

Wij streven er naar om jouw unieke templates binnen 7 werkdagen aan je te presenteren. Je hebt de mogelijkheid om eenmaal aanpassingen aan het design aan te brengen. Na akkoord gaan wij jouw templates finetunen en uploaden deze vervolgens in jouw eigen Canva account. Heb je nog geen Canva account? Dan vind je in onze academy een video hoe je dit kunt aanmaken.

Je bent nu bijna SOCIALREADY! In onze academy vind je een uitlegvideo over hoe jij jouw templates kunt bewerken en aanpassen! Wij vertellen je ook precies hoe jij Insta Stories en Instagram TV effectief voor jouw merk kunt inzetten!

 

 

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen