Herkenbaar en professioneel
jouw MERK krachtig gepositioneerd op Instagram

Stop met fröbelen op Social media met onze Canva Templates afgestemd op jouw merk maak jij een daverende eerste indruk. BYE BYE rommelige feed HELLO meer volgers en zichtbaarheid.

Ik kan nu eindelijk een mooie feed maken

Ik ben heel erg blij met de visuals. Ik kan nu eindelijk een mooie feed maken. Tijdens de opening van mijn salon ben ik actief met Instagram stories aan de slag gegaan. Ik merkte direct resultaat!

Emily – De Beautyspecialist

Mijn merk is nu echt beter zichtbaar

De impact van mijn socialmediakanalen is binnen korte tijd sky-high gegaan. Mijn feed ziet er nu verzorgd uit, precies zoals ik het wil.

Linne van Straten – Eve&Lilith

Wist jij dat…

jouw gemiddelde klant tussen de acht en twaalf interacties
met jouw merk nodig heeft alvorens hij of zij tot aankoop over gaat?

Crazy, right?! en dit gebeurd met name op Social media. Dit betekent in de praktijk dat al jouw merkuitingen dezelfde uitstraling moeten hebben. Wij zijn allemaal visuele wezens: op basis van de eerste indruk bepalen wij of we wegklikken, weglopen, blijven, verder scrollen, wel of geen klant worden… En dit gebeurt in een fractie van een seconde. Hoe fijn zou zijn als iemand je gaat volgen omdat je Instagramprofiel er zo aantrekkelijk uit ziet! Wil je meer volgers en fans op Instagram? Dan moet je opvallen en jouw visuele MERK laten zien.

En dat is exact waar ik je mee help met mijn Social Ready pakket. Mijn naam is Yoany Brandon Bravo met mijn bedrijf Superfan factory help ik ondernemers met het upgraden van hun MERK(uitstraling, website en boodschap). Goed zichtbaar zijn op social media is anno 2020 een MUST!  In de praktijk blijkt dat dit nogal een behoorlijke uitdaging is. Met onze prachtige op maat gemaakte templates vertel jij jouw authentieke merkverhaal op de TV-kanalen van de toekomst. Stop met knutselen op social media en maak jouw visuele presence er één om nooit meer te vergeten.

Speciaal voor ondernemers die:

 

Consistent en professioneel in beeld willen komen bij hun doelgroep via social media. Onze templates zijn 100% handgemaakt en afgestemd op jouw unieke merk. Vanaf nu is jouw visuele presence  “On Brand” . HELLO meer volgers en fans.

 Nieuwe klanten willen aantrekken via social media. Het Social Ready-pakket slaat de brug tussen visueel design en strategie, zodat je strategisch jouw social media kunt gaan inzetten. Vanaf nu geen losse flodders meer, maar een goed doordacht plan. 

Zelf de controle willen hebben over hun visuele merk en niet constant een designer hoeft in te huren. In onze Academy leggen wij jou stap voor stap uit hoe jij de DESIGNER kan worden van jouw merk. 

Let’s get creative!

Wat je kunt verwachten van het
Social Ready-pakket

 

 

Telefonische intake

Voordat wij aan de slag gaan met ontwerpen willen we graag meer over jouw bedrijf en wensen weten.

10 Instagram Feed templates

Een prachtige Instagram feed is binnen handbereik met onze op maat gemaakte visuals die 100% zijn afgestemd op jouw unieke merk. Al onze templates zijn aanpasbaar in Canva.

5 Highlight - iconen

Je hebt ze vast al gezien: de ronde ‘bolletjes’ op een Instragram-profiel, oftewel highlight-iconen. In dit pakket krijg je 5 highlight-iconen en toegang tot onze bibliotheek.

5 Story - achtergronden

Opvallen in Instagram stories… Vanaf nu geen probleem meer! Met onze story-achtergronden is jouw merk voor iedereen herkenbaar.

Canva Masterclass

Ben je al bekend met Canva? Canva is een handig DIY (do it yourself) designprogramma. Jouw templates worden gemaakt in Canva, zodat je ze zelf makkelijk kunt bewerken. In de digitale Canva Masterclass leren wij jou exact hoe jij de templates kunt bewerken. 

Story Tutorial

Weet je nog niet zo goed hoe je een story maakt? Geen nood je krijgt ook toegang tot een Story tutorial.

Bonus

Digitale content kalender

Je ontvangt onze digitale content-kalender; deze kalender gaat jou helpen beter zichtbaar te worden op social media en jouw merk beter te definiëren. 

Universele templates

Onze templates worden zodanig opgemaakt dat je de content ook kunt gebruiken voor o.a. Facebook, LinkedIn, YouTube en advertenties. Makkelijk en eenvoudig.

Content Inspiratie

Je ontvangt een content-inspiratielijst, zodat jij de conversatie met jouw doelgroep aan kunt gaan. Je zult nooit meer zonder inspiratie zitten.

Ik kan nu eindelijk een mooie feed maken

Ik ben heel erg blij met de visuals. Ik kan nu eindelijk een mooie feed maken. Tijdens de opening van mijn salon ben ik actief met Instagram stories aan de slag gegaan. Ik merkte direct resultaat!

Emily – De Beautyspecialist

Mijn merk is nu echt beter zichtbaar

De impact van mijn socialmediakanalen is binnen korte tijd sky-high gegaan. Mijn feed ziet er nu verzorgd uit, precies zoals ik het wil.

Linne van Straten – Eve&Lilith

Take your Instagram Feed to new heights

Wat kun je precies verwachten?

De doorlooptijd van het Social Ready-pakket is drie weken.

01.

Na aankoop direct toegang

Na aankoop van het Social Ready-pakket krijg je direct toegang tot de Superfan Academy. In onze Academy vind je direct alle lessen die betrekking hebben tot het Social Ready-pakket. Jouw eerste stap is om het Social Ready-formulier in te vullen en direct al jouw huisstijlelementen per e-mail aan ons op te sturen. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw unieke templates.

02.

Binnen 14 dagen een voorstel

Wij streven er naar om jouw unieke templates binnen 14 werkdagen aan je te presenteren. Je hebt de mogelijkheid om eenmaal aanpassingen aan het design aan te brengen. Na akkoord gaan wij jouw templates finetunen en uploaden deze vervolgens in jouw eigen Canva-account. Heb je nog geen Canva-account? Dan vind je in onze Academy een video over hoe je deze kunt aanmaken.

03.

Bijna Social Ready

Je bent nu bijna SOCIAL READY! In onze Academy vind je een Masterclass over hoe jij jouw templates kunt bewerken en aanpassen. In onze Academy staat ook onze digitale content-kalender met tips en inspiratie om een effectieve socialmediastrategie op te zetten. 

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen