Superfan Specials

Een online magazine, te gekke visuals voor social media, een prachtige presentatie helemaal in jouw eigen stijl, promotiemateriaal voor een actie – wij helpen je graag! Lees op deze pagina meer over onze mogelijkheden. Wil je vrijblijvend sparren over een leuke actie voor jouw merk? Maak dan nu direct een afspraak!

Voor bedrijven met ambitie

Jouw eigen online magazine

Een online magazine: wie wil dat nou niet? Het is nieuw, hip en past helemaal bij deze tijd. Een eigen online magazine is een manier om bezoekers en fans meer betrokken te maken bij jouw organisatie. Het voordeel van een E-magazine is dat je geen drukkosten hebt en online veel meer mensen kunt bereiken. Daarnaast kan het magazine ook worden gedeeld op social media en kun je ervoor kiezen om een betaalde versie aan te bieden.

Investering: v.a. €1495,-

 

Herkenbaar & consistent in beeld op Social media

Social Ready-pakket

Social media is anno 2020 enorm populair: social influencers, prachtige plaatjes en #hashtags die jou verbinden met de hele wereld! De mogelijkheden zijn oneindig, maar social media kan ook een enorme uitdaging zijn. Speciaal voor ondernemers die social media effectief willen inzetten voor hun bedrijf hebben wij het Social Ready-pakket ontwikkeld. Met dit pakket gaan wij ervoor zorgen dat jij visueel ijzersterk voor de dag komt en helpen wij jou met het ontwikkelen van een strategie.

Investering: v.a. €595,-

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen