Meer informatie ... Boek een call

Superfan Specials

Een online magazine, te gekke visuals voor social media, een prachtige presentatie helemaal in jouw eigen stijl, promotiemateriaal voor een actie – wij helpen je graag! Lees op deze pagina meer over onze mogelijkheden. Wil je vrijblijvend sparren over een leuke actie voor jouw merk? Maak dan nu direct een afspraak!

Voor bedrijven met ambitie

Jouw eigen online magazine

Een online magazine: wie wil dat nou niet? Het is nieuw, hip en past helemaal bij deze tijd. Een eigen online magazine is een manier om bezoekers en fans meer betrokken te maken bij jouw organisatie. Het voordeel van een E-magazine is dat je geen drukkosten hebt en online veel meer mensen kunt bereiken. Daarnaast kan het magazine ook worden gedeeld op social media en kun je ervoor kiezen om een betaalde versie aan te bieden.

Investering: v.a. €1495,-

 

Herkenbaar & consistent in beeld op Social media

Social Ready-pakket

Social media is anno 2020 enorm populair: social influencers, prachtige plaatjes en #hashtags die jou verbinden met de hele wereld! De mogelijkheden zijn oneindig, maar social media kan ook een enorme uitdaging zijn. Speciaal voor ondernemers die social media effectief willen inzetten voor hun bedrijf hebben wij het Social Ready-pakket ontwikkeld. Met dit pakket gaan wij ervoor zorgen dat jij visueel ijzersterk voor de dag komt en helpen wij jou met het ontwikkelen van een strategie.

Investering: v.a. €595,- 

Superfans

De impact van mijn socialmediakanalen is binnen korte tijd sky-high gegaan

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook volledig om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

Linne van Straten – Eve & Lilith

Door mijn nieuwe branding voel ik mij veel ‘steadier’

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer – World of Water

Een Supermerk is inspirerend, tijdloos & maakt impact

Zo wordt jouw bedrijf top of mind
en de nummer 1 keuze in jouw branch.

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen