Mag ik even je aandacht?

Bedankt voor het aanvragen van de Brand Toolkit een mailtje met hierin de link is naar je onderweg! Maar voordat je verder gaat wil ik je een super waardevol spotgoedkoop aanbod doen namelijk mijn e-cursus “Super Freebie”voor €29,95,- i.p.v. €79,95,- Deze wil je niet missen… bekijk hieronder kort mijn uitlegvideo.

Maak samen met mij een weggever die je potentiële klanten boeit, inspireert en verleid.
Van techniek tot aan het visuele aspect alles komt aanbod. 

In de e-cursus “Super Freebie” krijg jij alle tools en handvaten om een inspirerende, boeiende en converterende gratis weggever te maken. Een gratis weggever oftewel freebie is voor elke ondernemer of je nu dienstverlener bent of een product verkoopt relevant. De cursus is met name bedoeld voor ondernemers die:

nog geen freebie hebben maar dit wel graag zouden willen maar geen idee hebben waar te beginnen.

wel al een freebie hebben maar het idee hebben dat het vele malen beter kan en moet. Jouw freebie levert nog niet veel nieuwe klanten op.

 

Dit is wat je krijgt

120 minuten aan

Videocontent

Werkboek vol tips &

Inspiratie

Stap voor stap uitleg over

Techniek

E-book, social media

Canva template

Canva template voor een

Videopresentatie

Alle info voor het maken van

een freebie 

Maak het jezelf makkelijk en koop de cursus Super freebie

Ik ben Yoany Brandon Bravo, eigenaresse van Superfan Factory. Samen met een team experts ben ik specialist op het gebied van merkstrategie, salespsychologie, design en techniek. Ik heb de cursus “Super Freebie” speciaal ontwikkeld om jou te helpen met het ontwikkelen van een te gekke waardevolle weggever. Na aankoop krijg je direct toegang tot mijn academie en kun je starten met het ontwikkelen van jouw weggever. Doe jezelf en je toekomstige superfans een plezier en start vandaag nog met de cursus Super Freebie.

 

×