Welkom in de Superfan Boutique

Stop vandaag nog met knutselen op Instagram en Canva. Met onze Brand-templates, afgestemd op jouw merk, maak jij een daverende eerste indruk. Vanaf nu verlies jij geen onnodig tijd meer door urenlang te rommelen in Canva.Van instagramtemplates tot aan ebooktemplates in de Superfan Boutique vind je het allemaal! BYE BYE, visueel onaantrekkelijk design – HELLO, meer volgers en zichtbaarheid.

Ik kan nu eindelijk een mooie feed maken

Ik ben heel erg blij met de visuals. Ik kan nu eindelijk een mooie feed maken. Tijdens de opening van mijn salon ben ik actief met Instagram stories aan de slag gegaan. Ik merkte direct resultaat!

Emily ~ De Beautyspecialist

Wil je meer volgers en fans op Instagram?

Mijn naam is Yoany Brandon Bravo. Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers met het upgraden van hun MERK (uitstraling, website en boodschap). Goed zichtbaar zijn op social media is anno 2022 een MUST! In de praktijk blijkt dit nogal een behoorlijke uitdaging te zijn. Met onze prachtige op maat gemaakte templates vertel jij jouw authentieke merkverhaal op de tv-kanalen van de toekomst. Stop met knutselen op social media en maak jouw visuele presence er één om nooit meer te vergeten.

Dit pakket is speciaal voor ondernemers die…

Consistent en professioneel in beeld willen komen bij hun doelgroep via social media. Onze templates zijn 100% handgemaakt en gericht op conversie. Vanaf nu is jouw visuele presence “On Brand”.
 Nieuwe klanten willen aantrekken via social media. Ons “Instagram Brand Lifter-pakket” slaat de brug tussen visueel design en strategie, zodat je strategisch jouw social media kunt gaan inzetten. Vanaf nu geen losse flodders meer, maar een goed doordacht plan.

Zelf de controle willen hebben over hun visuele merk en niet constant een designer in willen huren. In onze Academy leggen wij jou stap voor stap uit hoe jij de DESIGNER kan worden van jouw merk. 

Let’s get creative!

Wat je kunt verwachten van het
Instagram Brand Lifter-pakket

 

 

WEBSITE DESIGN

 

Stap 1: Kies een template-pakket

Kies één van onze pakketten uit in de shop. Na de betaling krijg je direct toegang tot jouw pakket en de Academy.

WEBSITE DESIGN

 

Stap 2: Pas de templates aan

Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen, ontvang je diverse Canva-templates. Je kunt alle templates aanpassen naar jouw eigen branding. In de Academy vind je handige videotutorials.

WEBSITE DESIGN

 

Stap 3: Claim jouw bonus

In onze Academy vind je een Masterclass over hoe jij jouw templates kunt bewerken en aanpassen. In onze Academy staat ook onze digitale content-kalender met tips en inspiratie om een effectieve socialmediastrategie op te zetten. 

Mijn merk is nu echt beter zichtbaar

De impact van mijn socialmediakanalen is binnen korte tijd sky-high gegaan. Mijn feed ziet er nu verzorgd uit, precies zoals ik het wil.

Linne ~ Eve&Lilith

Let’s shop

 

Inspireer, activeer en groei en verleid je volgers. Stop met knutselen op Instagram. Met onze Canva-templates, afgestemd op jouw merk, maak jij een daverende eerste indruk. BYE BYE, rommelige feed – HELLO, meer volgers en zichtbaarheid.

You’ve got questions? I’ve got answers!

 

Hoe werkt het?

Na aankoop van het Instagram Brand Lifter-pakket krijg je direct toegang tot de Superfan Academy. In onze Academy vind je alle visuals die betrekking hebben op het Instagram Brand Lifter-pakket. Ook kun je direct jouw bonussen claimen.

Hoe pas ik de templates aan?

Een prachtige Instagram feed is binnen handbereik met onze op maat gemaakte visuals. Al onze templates zijn aanpasbaar in Canva. Alle elementen zijn aanpasbaar en kun je 100% afstemmen op jouw merk. In de Academy vind je een aantal handige tutorials die jou helpen om de templates aan te passen.

Kan ik de templates voor meerdere accounts gebruiken?

Ja, je mag de templates voor meerdere accounts gebruiken. Je mag de templates alleen niet gebruiken voor accounts van derden. Voor een uitgebreide licentie kun je het beste contact met ons opnemen.

Hoe lang blijven de templates beschikbaar?

De templates blijven na aankoop altijd beschikbaar.

Ik heb nog geen huisstijl.

Het is handig als je alvast een huisstijl hebt. Mocht je dit nog niet hebben, dan kun je nog steeds gebruik maken van de templates.

Waar kan ik de templates voor gebruiken?

Onze templates worden zodanig opgemaakt dat je de content ook kunt gebruiken voor onder andere Facebook, LinkedIn, YouTube en advertenties. Makkelijk en eenvoudig.

×